PS Lekdetectie - Dé expert in lekdetectie.

Draaibrugweg 10
1332 AD Almere

Klantenservice

PS Lekdetectie helpt klanten uit het hele land
Alle specialisten PS Lekdetectie staan voor service en kwaliteit. Is er iets niet naar wens gelopen, ondanks de goede zorgen van ons collega? Of heb je een algemene vraag of opmerking? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier.

PS Lekdetectie registreert alle vragen, opmerkingen en klachten. Wij nemen alle commentaren serieus, of die nu van particuliere of zakelijke klanten komen. Daarnaast zoeken wij altijd naar gepaste oplossingen, want dat hoort nu eenmaal bij een betrouwbare en volledige service.

Heb je last van een lekkage en heb je behoefte aan advies? Vul dan onze contactformulier in voor advies en voor het maken van een afspraak. Ons collega neemt dan contact met je op. Klantvriendelijkheid én vakkundigheid? Al onze experts combineren deze vaardigheden als geen ander!

Vestigingen

Almere
Almelo

Contact

Een kostenindicatie ontvangen of heb je andere vragen over jouw lekkageprobleem? Neem dan contact op met onze lekdetectie specialist.

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat PS Lekdetectie contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.