PS Lekdetectie - Dé expert in lekdetectie.

Draaibrugweg 10
1332 AD Almere

PS Lekdetectie

 is een bedrijf volledig gericht op het lokaliseren van lekkages. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde techniek en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel iedere lekkage op te sporen. Dankzij onze vakkundige aanpak is het niet nodig om te hakken of breken om het lek te vinden. U hoeft hierdoor geen kosten te maken voor het slopen van muren, vloeren, leidingen of plafonds, en het achteraf weer repareren hiervan. Daarnaast vergoedt uw verzekeraar in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie. (U krijgt van ons een rapport dat u bij de verzekering kan indienen.)

Wij kunnen ieder type lekkage traceren door onze uitgebreide ervaring en specialistische apparatuur. Wij kunnen u hierdoor garanderen dat wij in 99% van de gevallen tijdens ons eerste bezoek het lek hebben opgespoord.

PS Lekdetectie heeft verschillende vestigingen. We kunnen u hierdoor overal in Nederland van dienst zijn, vaak nog dezelfde dag. U wilt immers niet lang zitten te wachten terwijl er waterschade optreedt. Heeft u last van een lekkage of van onverklaarbare waterschade, of misschien wel van warmteverlies in uw woning of bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar op +31 88 873 00 00 of gebruik onze contact formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vestigingen

Almere
Almelo

Waarom kiest u voor PS Lekdetectie?

Vakkundige lekdetectie
Geen sloopwerk
Heldere prijzen
Duidelijk rapport
Dekking verzekering
Dezelfde dag geholpen